Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά στους ετήσιους χορούς συλλόγων του Δήμου μας

  Τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας, τίμησε με την παρουσία του το περασμένο διήμερο, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. ...
Ιωάννης Αναστασιάδης.
  Το βράδυ της Παρασκευής (24/01) παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Α.Σ. “ΔΟΞΑ” Αρετής στο κέντρο εκδηλώσεων “Ενυδρείο” στην Θεσσαλονίκη. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Ανατολίτης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λαγκαδά κ. Αστέριος Σισκούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κολασίδης, ο κ. Στάθης Γεωργιάδης ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της “ΔΟΞΑΣ” Αρετής κ. Γιαννακίδης και ο πρώην Πρόεδρος του Α.Σ. κ. Γεώργιος Προκοπίδης.
  Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε και ο Λαογραφικός Όμιλος Κολχικού “ΒΑΛΑΧΤΣΙΑ”, το Σάββατο (25/01) στο κέντρο εκδηλώσεων “ΚΟΡΩΝΕΙΑ” στο Κολχικό.
  Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Πολύκαρπο Τσικριτζή για το έργο του συλλόγου, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον ίδιο και τα μέλη του Δ.Σ. για την στήριξη και την συνεχή παρουσία τους στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά.
  Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σισκούδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Γεώργιος Σεπιάδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μήττας και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κολχικού κα. Γεωργία Μιχαηλίδου.
 Ετήσιος χορός του Α.Σ. “ΔΟΞΑ” Αρετής
Ετήσιος χορός του Λαογραφικού Ομίλου Κολχικού “ΒΑΛΑΧΤΣΙΑ”
Πηγή : Δήμος Λαγκαδά