Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς του Δήμου Λαγκαδά

  Οι εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας συνεχίστηκαν και το περασμένο διήμερο στον Δήμο Λαγκαδά, από αθλητικούς φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της ...
περιοχής μας.
  Το απόγευμα του Σαββάτου (27/01), ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά σε γνωστό μαγαζί της πόλης, κατά την οποία έγινε κοπή πίτας για όλα τα τμήματα τένις του Ομίλου, παρουσία και του υπεύθυνου αθλητικών διοργανώσεων του Ομίλου κ. Γεώργιου Τζίμκα. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν για την αγάπη και την προσφορά τους στο άθλημα της αντισφαίρισης οι παλαίμαχοι αθλητές κ. Γεώργιος Κυράνου, Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά, ο κ. Σεραφείμ Πόνης και ο κ. Αθανάσιος Χαλάτσης.
  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λοφίσκου “ΟΜΟΝΟΙΑ” έκοψε το απόγευμα της ίδια ημέρας την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά, του Αντιδημάρχου κ. Αστέριου Σισκούδη, του Προέδρου της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδη Γεώργιου, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Λαγκαδά κ. Γεωργίου Μήττα και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Τσενέλη Ιωάννη.
  Το πρωί της Κυριακής (26/01) ακολούθησε παρόμοια διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Πολυδενδριτών –Ασκονιτών «Ο Φάρος» στο Πολυδένδρι Ασκού, στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Τουλουπίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ασκού κ. Αναστάσιος Σαπλαμίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Τσομπανίδης.
  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολακίου, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά, του Προέδρου της Τ.Κ. Περιβολακίου κ. Αθανάσιου Ζάρβαλη, του Προέδρου κ. Βασίλειου Ζουμπούλη, μελών του Δ.Σ. και φίλων του  Πολιτιστικού Συλλόγου.
Όμιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά
Πολιτιστικός Σύλλογος Λοφίσκου “ΟΜΟΝΟΙΑ”
Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Πολυδενδριτών –Ασκονιτών «Ο Φάρος»
Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολακίου
Πηγή : Δήμος Λαγκαδά