Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Kαρέ-καρέ θρασύτητα κλοπή σε κατάστημα του Λαγκαδά (VIDEO)

Ένα κατάστημα που μετρούσε μόλις… τρεις μέρες λειτουργίας ήταν το επόμενο θύμα διαρρηκτών που κυριολεκτικά λυμαίνονται περιοχές του Λαγκαδά.
Μια εβδομάδα μετά το ...
Πάσχα μεσάνυχτα Σαββάτου 7 Μαΐου, σύγχρονοι «Μπόνι και Κλάιντ» επιχείρησαν τη διάρρηξη του νέου καταστήματος νεανικών ενδυμάτων PROSE που βρίσκεται δίπλα στον ΟΑΕΔ, καθώς φάνηκε ότι μυρίστηκαν «φρέσκο αίμα» στο ταμείο της νεοπαγούς επιχείρησης.
Για κακή τους τύχη οι διαρρήκτες «πιάστηκαν» από το σύστημα καταγραφής με κάμερα που είχε εγκατασταθεί για λόγους ασφαλείας. Όπως διακρίνεται ο επίδοξος διαρρήκτης δεν είχε και πολύ… τακτ, αφού διέλυσε κυριολεκτικά την γυάλινη πόρτα του καταστήματος στην προσπάθεια του να την παραβιάσει. Όσο απρόσεκτος ήταν όμως ο διαρρήκτης και η γένους θηλυκού συνεργάτης του, ήταν και άλλο τόσο θρασύς. Ο λόγος για τον συναγερμό που χτύπησε κανονικά, αλλά ο διαρρήκτης συνέχισε αμέριμνος το έργο του, την ώρα που ουδείς εκ των γειτόνων αντιλήφθηκε τι συνέβαινε μέσα στο κατάστημα. Η κάμερα κατέγραψε με λεπτομέρεια το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του σωματότυπου, ενώ παντού βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα καθώς δεν φορούσε γάντια.
Το πολύ διευκρινιστικό vide , δείχνει ότι η συνεργός του διαρρήκτη τον ενημέρωνε για τυχόν περίεργες κινήσεις με τη χρήση λέιζερ. Όσο για τη λεία, επιβεβαιώθηκε η λαϊκή ρήση «πολύ κακό για το τίποτα» αφού το ταμείο διέθετε μόλις δεκαπέντε ευρώ, τα οποία και άρπαξε ο δράστης, ενώ άφησε ανέγγιχτο το εμπόρευμα.  
Ο ιδιοκτήτης με το που αντιλήφθηκε ότι η επιχείρηση του έπεσε θύμα διάρρηξης κάλεσε την αστυνομία που χρειάστηκε… δύο ώρες για να φτάσει στο σημείο. Κάτι αντίθετο βέβαια θα εξέπληττε, αφού το αστυνομικό τμήμα του Λαγκαδά είναι μόνιμα υποστελεχωμένο, την ώρα που η περιοχή κάλυψης είναι πραγματικά αχανής.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

lagadas.net