Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και το CLLD (LEADER) στο Λαγκαδά


Πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 16/3/2016, στις 10.00 π.μ., στο Δημαρχείο Λαγκαδά, εκδήλωση ενημέρωσης των ωφελουμένων του Προγράμματος ΤΟΠΣΑ, για ... τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και το CLLD (LEADER) στο Ν. Θεσσαλονίκης. 
Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Τοπικό Δίκτυο για την απασχόληση στην πρώην Επαρχία Λαγκαδά», κυρία Αννίτα Αλβανού, αν και το Πρόγραμμα με τίτλο «Παρέμβαση για την Ένταξη στην Απασχόληση και την Ενίσχυση της Συνεκτικότητας στην Τοπική Κοινωνία στην πρώην Επαρχία Λαγκαδά» έληξε στις 30/10/2015, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ανταποκρινόμενη στην ανάγκη και το ενδιαφέρον των ωφελουμένων του προγράμματος για απασχόληση, οργάνωσε την εκδήλωση αυτή με στόχο την ενημέρωση τους και πιθανόν την αξιοποίηση των προγραμμάτων επιδότησης.
Συγκεκριμένα η ενημέρωση αφορούσε στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», στη Δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» αλλά και στην Τοπική Διαβούλευση για το σχεδιασμό του Τοπικού Προγράμματος CLLD (LEADER) στο Νομό Θεσσαλονίκης