Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής (ΦΩΤΟ)

Η Nike αποκαλύπτει τη νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου. Ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες, η ανανεωμένη εμφάνιση ...
παρέχει κορυφαία πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις των παικτών.
Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας θα φορέσουν την νέα εμφάνιση για πρώτη φορά στον φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο στις 24 Μαρτίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία.
«Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα και είναι μεγάλη μας τιμή να φοράμε τη φανέλα της Εθνικής. Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ενωμένοι ως ομάδα θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Σάμαρης.
DESIGN
Η νέα εντός έδρας φανέλα είναι λευκή, με λαιμόκοψη V και στην πλάτη αναγράφεται η λέξη «ΕΛΛΑΣ». Και στις δύο πλευρές της φανέλας υπάρχει μια σκούρα μπλε ρίγα, η οποία εκτείνεται όταν ο παίκτης κινείται, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αέρα και προσφέροντας καλύτερο αερισμό στα σημεία που ο αθλητής χρειάζεται περισσότερο. Παράλληλα, με την κίνηση του παίκτη, αποκαλύπτονται τα λευκά ανακλαστικά στοιχεία της φανέλας.
Το νέο σορτς είναι λευκό με σκούρα μπλε ρίγα στο πλαϊνό μέρος, η οποία συνδέεται με τη ρίγα της φανέλας. Οι νέες κάλτσες της εντός έδρας εμφάνισης είναι επίσης λευκές και φέρουν ένα μπλε γραφικό στο πίσω μέρος.
Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση έχει τα αντίθετα χρώματα. Η φανέλα και το σορτς είναι μπλε και ολοκληρώνεται με μπλε κάλτσες που φέρουν ένα χαρακτηριστικό λευκό γραφικό στο πίσω μέρος.
Η ανανεωμένη εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας έχει σχεδιαστεί με σκοπό να δώσει έμπνευση στους παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας ταυτόχρονα τις τελευταίες καινοτομίες της Nike ως προς το design, τη σύνθεση του υφάσματος, τη διαχείριση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος καθώς και τη διατήρηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.
Η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Nike και στο nike.com στις 24 Μαρτίου.