Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Βαριά τιμωρία περιμένει τον ΠΑΟΚ

Χάνει το ματς στα χαρτιά, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, τιμωρία της έδρας του, ενώ ο νέος νόμος προβλέπει τιμωρία και από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ ... τη διακοπή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 


Η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα πειθαρχικά όργανα, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, ως υπαίτιοι της διακοπής της αναμέτρησης (με τη ρεβάνς-πάντως-να διεξάγεται κανονικά τον Απρίλιο στο «Καραϊσκάκη»). Αυτή όμως θα είναι ίσως η μικρότερη από τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. 

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (κάτι που ίσως τους βάλει σε κίνδυνο ακόμη και για τη συμμετοχή στα play offs) και δύο από το επόμενο, καθώς και κλείσιμο της Τούμπας για πολλές αγωνιστικές (τουλάχιστον 3-4), ενώ θα υπάρξουν κυρώσεις και από την πολιτεία βάσει του νόμου με διοικητικά πρόστιμα και κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών ακόμη και μετά το τέλος της τιμωρίας. 

Σημειώνεται, πάντως, πως με την απεργία των δικηγόρων σε εξέλιξη είναι άγνωστο πότε θα εκδικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

sport-fm.gr