Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας για το 2016 και βραβεύσεις καλύτερων αθλητών στον Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ.

O Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση την Κυριακή 6 Μαρτίου  στις 18:00 στο Δημαρχείο Λαγκαδά έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για την ... νέα χρονιά και τίμησε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2015.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Πρωτοσύγκελο  Πατήρ Αναστάσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό του Μητροπολίτη  Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης  κ.κ. Ιωάννη.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Καραγιάννη Ιωάννη στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πολύ καλή συνεργασία του Γ.Σ. ΛΑΓΑΚΑΔΑ με τον ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ.
 Στη συνέχεια έγινε σύντομη ενημέρωση από τον  πρόεδρο του συλλόγου  κ. Τομπούλη Αναστάσιο  για την δραστηριότητα και τις επιτυχίες του συλλόγου το  2015 και κατόπιν  ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και Eντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λαγκαδά κ. Κουτλιάνος Νικόλαος αναφέρθηκε στις αθλητικές δράσεις του Δήμου και στην προοπτική βοήθειας του συλλόγου από τον Δήμο.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
 Εκτός από τους  προαναφερθέντες στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  κ. Παπαμιχαήλ Πτολεμαίος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Κωνσταντινίδης Ηλίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Λαγκαδά κ. Αστερίου Αλκιβιάδης , ο αντιπρόσωπος της ΕΣΕΠΑ  κ. Ιωαννίδης Πασχάλης, σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, οι προπονητές , οι αθλητές και οι γονείς τους.



Βραβεύθηκαν για την εξαίρετη επίδοση  και προσφορά τους στον Σύλλογο  οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (ΛΙΑΝΑ), ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΑΡΕΤΗ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΩ, ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ & ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Επίσης η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80m ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ με τις ΧΑΡΙΤΙΔΗ ΙΝΩ,  ΜΠΟΥΛΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (ΛΙΑΝΑ). Για την επίδοσή του βραβεύθηκε ο ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ενώ για την αποφοίτησή τους από την τριτοβάθμια εκπαίδευση οι ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΑΡΕΤΗ & ΤΙΣΕΝΚΟ ΝΤΑΡΙΑ.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

O Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά ευχαριστεί τους υποστηρικτικές της εκδήλωσης  ζαχαροπλαστεία ΚΩΣΤΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΣΕΡΑΝΟ και FRESΗ, τα Αρτοποιεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , ΘΕΟΛΟΓΟΥ και ΜΗΤΑΚΟΣ και τους ΚΟΡΔΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟ, ΠΥΡΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΗΛΙΑ, ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΤΑΣΟ, ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟ, και SUPER MARKET SMILE ΛΑΓΚΑΔΑ για την  ευγενική χορηγία τους στην εκδήλωση.