Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Όλες οι συγκεντρώσεις και οι πορείες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πολλές είναι οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις πρωινές ώρες σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετές από αυτές θα εξελιχθούν σε πορείες στο κέντρο της πόλης.
Αναλυτικά: ...

Βιοτεχνικά σωματεία, έμποροι, ιδιοκτήτες ταξί και πρατηριούχοι υγρών καυσίμων θα συγκεντρωθούν στις 9.00 π.μ. έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία με τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα κατευθυνόμενοι στο ΥΜΑΘ.
Στις 10.00 π.μ., αγροτικοί και κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης με τα οχήματά τους, κατευθυνόμενοι προς το ΥΜΑΘ.
Στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν στις 10.00 π.μ. μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και το καραβάνι αγώνα και αλληλεγγύης.
Στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του εμπορικού συλλόγου στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Την ίδια ώρα, στο άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους θα συγκεντρωθούν ΠΑΜΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ και ΠΑΣΥ, ενώ μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι των μεταλλείων χρυσού, του ΕΚΘ και ΕΔΟΘ. Όλοι μαζί αναμένεται να κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης.
Τέλος, θα υπάρξουν προσυγκεντρώσεις στην Καμάρα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πρωτοβάθμια σωματεία, εξωκοινοβουλευτικούς αριστερούς και φοιτητικούς συλλόγους του ΑΠΘ. Παράλληλα στις 10.30 π.μ., η ΟΚΔΕ θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας