Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Αύριο το μεσημέρι το ραντεβού Τσίπρα - αγροτών

Στην συνάντηση, που ορίστηκε τελικά, μετά από εβδομάδες κινητοποιήσεων και αποκλεισμών των εθνικών οδών, αλλά και την μεγαλειώδη συγκέντρωση των αγροτών στην ...
Αθήνα, για τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι από διάφορα μπλόκα, μεταξύ αυτών και των Τεμπών.
Δεν κατεβαίνουν όμως στην Αθήνα οι αγρότες του Προμαχώνα και της Νίκαιας, που είναι από τους πιο σκληροπυρηνικούς στη μάχη που δίνει ο αγροτικός κόσμος για τα δικαιώματά του, που καταπατώνται μέσω του ασφαλιστικού Κατρούγκαλου και των αλλαγών στη φορολογία. Ακόμα και οι αγρότες των Τεμπών όμως, δεν αποσύρουν τα τρακτέρ τους από το δρόμο, αλλά αντίθετα τονίζουν, πως σε περίπτωση που από την συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν πάρουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για αλλαγές στο σχέδιο Κατρούγκαλου, βάσει των προτάσεών τους, τότε θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι των αγροτών από 68 μπλόκα συγκεντρώνονται στη Νίκαια, προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον των κινητοποίησεών τους, επιλέγοντας νέες μορφές αγώνα, παράλληλα με τους αποκλεισμούς, καθώς θεωρείται δεδομένο πως τα τρακτέρ δεν αποσύρονται από τους δρόμους.
seleo.gr