Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τριήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στο Δήμο Λαγκαδά


Τριήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στο Δήμο Λαγκαδά, με μαθητικούς αγώνες στα Λουτρά αλλά και τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για την κοπή πίτας από πολλά ... αθλητικά σωματεία του Δήμου μας. 
Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Λαγκαδά ο Περιφερειακός Ανώμαλος Δρόμος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και ο αγώνας συμμετοχής 1500 m για παιδιά Δημοτικού, σε συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά.
Την ίδια ημέρα, ο Μ.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις των διακριθέντων μαθητών – μελών του συλλόγου.
Ημέρα εγκαινίων ήταν η Κυριακή για τον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Κολχικού “Παναγιώτης Ποικιλίδης” με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κολχικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος πήρε το όνομά του από τον Ολυμπιονίκη της πάλης Παναγιώτη Ποικιλίδη που είχε καταγωγή από το Κολχικό.
Την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποίησαν επίσης αυτό το τριήμερο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά και η ΔΟΞΑ Ασσήρου.

Πηγή : Δήμος Λαγκαδά