Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Στάσεις εργασίας σήμερα από φαρμακοποιούς και γιατρούς της Θεσσαλονίκης

Στη συγκέντρωση των επιστημονικών Συλλόγων για το ασφαλιστικό, που θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο, θα συμμετάσχουν οι ...
φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης.
Έτσι, κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία της πόλης από τις 11.00 έως τις 14.00.
Παράλληλα, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του να μην χειρουργήσουν, να μην εξετάσουν ασθενείς και να μην ανοίξουν τα ιατρεία τους από τις 11.00 έως τις 15.00 προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη διαμαρτυρία.
«Η αντίδραση φέρνει αποτελέσματα και ήδη προβλέφθηκε στο σχέδιο του ασφαλιστικού νόμου η έκπτωση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, που περιλαμβανόταν αρχικά. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και καθώς όλη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, οι πιο αδρανείς θα έχουν τις περισσότερες απώλειες και τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις. Μέχρι σήμερα οι πιο αδρανείς είμαστε εμείς οι γιατροί. Οι στόχοι μας απαιτούν προσπάθεια απ΄ όλους και δράσεις που γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από εμάς δικαίως αντιπαθούμε. Αύριο θα πρέπει να διαδηλώσουμε όλοι στις 12.00 στην πλατεία του Λευκού Πύργου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΙΣΘ.