Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη Αντιδημάρχων στο Κέντρο Υγείας Σοχού

  Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων- Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Νικόλαος Καλπάκης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου και ...
Πολιτικής Προστασίας κ. Απόστολος Μισχόπουλος, επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Σοχού. Εκεί συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια κ. Έφη Μουχταροπούλου η οποία, αφού τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους να επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας, τονίζοντας την άψογη συνεργασία και βοήθεια που παρέχει ο Δήμος Λαγκαδά, στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως έλλειψη προσωπικού,  εξοπλισμού κ.λ.π., και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία του και μάλιστα τους παρέδωσε σχετική λίστα.
   Προκειμένου να δρομολογηθεί επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων, οι Αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν να προγραμματίσουν για την προσεχή εβδομάδα συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ  κ. Γεώργιο Βέργουλα,  και αν παραστεί ανάγκη και με τον Υπουργό Υγείας, ώστε ο καθένας από τη μεριά του να βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό, προς όφελος των δημοτών.

Ο Αντιδήμαρχος
Απόστολος Μισχόπουλος
Ο Αντιδήμαρχος
Νικόλαος Καλπάκης
                                                                
 Πηγή : Δήμος Λαγκαδά