Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εκδηλώσεις από τον Α.Σ. Λαγκαδά "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασσήρου

  Στις εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του “Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” Λαγκαδά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου, παρευρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ...
(27/01/2014), ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης.
  Στην αίθουσα “ΜΥΓΔΟΝΙΑ PALACE” των Λουτρών Λαγκαδά, έκοψε την καθιερωμένη πίτα του η ακαδημία ποδοσφαίρου Λαγκαδά “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά, των Αντιδημάρχων κ.κ. Αστέριου Σισκούδη και Μισχόπουλου Απόστολου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κ. Αλεξανδρή, του υπευθύνου της σχολής κ. Κώστα Πιπιντάκου, του προπονητή κ. Χρήστου Ιωαννίδη, αθλητών και φίλων της ακαδημίας.
  Εκδήλωση για τον ίδιο λόγο διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασσήρου, στην έδρα του Συλλόγου στην Άσσηρο. Παρόντες ο Δήμαρχος Λαγκαδά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σισκούδης Αστέριος και Μισχόπουλος Απόστολος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα. Άννα Σαρίκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Στόϊος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ασσήρου κ. Ιωάννης Κούτλας και ο Πρόεδρος Γεωργικού Συνεταιρισμού Ασσήρου κ. Σωτήριος Πόνης.
  Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Πεταλωτής και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ξενάγησαν τον Δήμαρχο Λαγκαδά στο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού, όπου παρουσιάζονται οι χαρακτηριστικές φορεσιές και παραδοσιακά αντικείμενα του τόπου.

 Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος Ασσήρου


Πηγή : Δήμος Λαγκαδά