Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Λαγκαδά στην 79η Διεθνή Έκθεση προώθησης Αγροτικών Προϊόντων του Βερολίνου

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/01/2014, η παρουσία του Δήμου Λαγκαδά στην 79η Διεθνή Έκθεση προώθησης Αγροτικών Προϊόντων του Βερολίνου “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”.
  Ο Δήμος μας συμμετείχε για ...
3η συνεχή χρονιά στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης και συνεργασίας των παραγωγών της περιοχής μας, με ξένες ανταγωνιστικές αγορές.
  Οι οκτώ (8) συνολικά παραγωγοί που συμμετείχαν στην φετινή αποστολή (Παραδοσιακά ζυμαρικά “ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ”, Οινοποιία Μπαμπατζιμόπουλου, εμπορία κρεάτων AΦΟΙ ΝΟΥΛΗ, τυροκομικά προϊόντα Βογιατζή, αγροτικά προϊόντα από την εταιρεία ΗΛΙΟΣ-OCTAPUS καθώς και δύο εταιρείες εκτός της περιοχής μας που θέλησαν να εκπροσωπηθούν από την αποστολή του Δήμου Λαγκαδά, οινοπνευματοποιία Τσάνταλη και αγροτικά προϊόντα Green Gurmet), είχαν την δυνατότητα να “συστήσουν” τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης, ενώ παράλληλα διανέμονταν διαφημιστικό υλικό προβολής της παραγωγής τους.
  Σημαντικές ήταν οι παρουσίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου μας κατά την διάρκεια της έκθεσης, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μελάς, ο Υπουργός Γεωργίας της Γερμανίας κ. Φρίντριχ, ο Δήμαρχος και Κυβερνήτης του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Βόβεραιτ, ο τοπικός Βουλευτής του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Γκουίνι και ο πρώην Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Ομπερμάιερ.
  Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στην Τοπική Σύμβουλο Όσσας κα. Καραιωάννου Σοφία, στον Πρόεδρο κ. Γρόλλιο Κωνσταντίνο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Οσσαίων “Αγία Κυράννα”, οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή του Δήμου μας στο Βερολίνο της Γερμνανίας, παρουσιάζοντας την ιστορία του τόπου μας μέσα από μοναδικούς παραδοσιακούς χορούς.


Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

Πηγή : Δήμος Λαγκαδά